Biberon Minut Baby cu tetina silicon 0+ 150 ml
Set tacamuri - lingura si furculita

Biberon sticla Minut Baby 250 ml

P720

Sticla este rezistenta, se poate steriliza in sterilizator sau prin fierbere, este ecologica si durabila. 

Mai multe detalii

Fisa tehnica

Material Sticla

Informatii produs

Biberon Minut baby 100% sticla si cu componente fara Bisphenol A (BPA).

Biberonul dispune de tetina de silicon de uz medical, capac anticurgere si o valva pe tetina care regleaza debitul de curgere al laptelui in functie de ritmul de supt al bebelusului.

Produsul este fabricat din material non-toxice de inalta calitate, in conformitate cu normele Comunitatii Europene. Aruncati produsul in caz de slabiciune, deteriorare sau perforare.

Se recomanda sterilizarea folosind un sterilizator electric cu aburi, pentru microunde sau solutie sterilizatoare. 

Hranirea copilului cu biberonul se va face numai sub supravegherea unui adult. Nu fierbeti hrana din biberon la aparatul cu microunde!  Se poate folosi aparatul cu microunde doar pentru incalzirea continutului biberonului si numai pentru perioade scurte de timp.

Inainte de introducerea in aparatul cu microunde se vor scoate capacul, inelul biberonului si tetina de pe biberon. Supraincalzirea hranei in aparatul cu microunde cauzeaza aparitia unor puncte foarte fierbinti ale lichidului inainte de a hrani copilul. Verificati intotdeauna temperatura alimentelor inainte de hraniere.

Pentru sterilizarea biberoanelor va recomandam sterilizatorul Minut Baby electric:

(http://www.eminut.ro/incalzitoare-si-sterilizatoare-biberon/26-sterilizator-biberoane-elecric-6-biberoane-si-accesorii-5948824000651.html

Pentru incalzirea biberoanelor va recomandam incalzitorul Minut Baby, pentru casa si masina.

(http://www.eminut.ro/incalzitoare-si-sterilizatoare-biberon/3960-incalzitor-de-biberon-minut-baby-pentru-casa-si-masina-5948824000989.html)

 

A se folosi sub supravegherea unui adult! Nu lasati la indemana copiilor. 

23 alte produse in aceeasi categorie: