Despre noi

Compania Vision Trading Grup S.R.L. este o societate cu capital integral privat romanesc ce are ca obiect principal de activitate importul de consumabile medicale si produse de puericultura sub marca proprie.

Toate produsele importate sunt selectate cu atentie, fiind conforme cu standardele europene in vigoare.

Partenerii noștri sunt distribuitori de produse farmaceutice si parafarmaceutice care isi desfasoara activitatea atat la nivel local, cat si național.

Portofoliul actual de produse acopera pe partea de consumabile medicale necesarul distribuitorilor nostri dar si al farmaciilor, spitalelor, clinicilor, centrelor de dializa, unitatilor de primiri urgente, etc.

In ceea ce privește produsele de puericultura, acestea acopera aproape tot necesarul unui distribuitor.

Produsele noastre se gasesc pe tot teritoriul tarii datorita parteneriatelor incheiate cu distribuitorii nostri locali si nationali.

Mărcile proprii sub care comercializăm în acest moment produsele sunt:

- Minut - pentru produse parafarmaceutice

- Minut Baby - pentru puericultura

Marca Minut include gama de consumabile medicale (fesi tifon, bandaje elastice, ace, seringi, perfuzoare, plasturi, manusi de examinare, nebulizatoare, etc.); gama sport (genunchiere, glezniere, mansete etc), iar marca Minut Baby cuprinde biberoane, pompe de san, sterilizatoare, termometre, tetine, canute, inele gingivale, suzete etc.

Obiectivele noastre sunt largirea portofoliului de produse Minut si Minut Baby, extinderea pe alte segmente de piata prin marirea gamelor de produse, cu produse specializate sau de nisa care sa satisfaca nevoile clientilor nostri, promovand calitatea, siguranta si sanatatea la preturi accesibile.