Betisoare igienice Minut cutie 200 bucăti
Betisoare igienice pentru copii si bebelusi...

Biberon sticla Minut Baby 0+ 125 ml

P520

Sticla este rezistenta, se poate steriliza în sterilizator sau prin fierbere este ecologica și durabilă.

Mai multe detalii

Fisa tehnica

Material Sticla

Informatii produs

Biberon Minut baby 100% sticla și cu componente fara Bisphenol A (BPA), 125 ml

 

Pentru sanatatea și siguranța copilului dumneavoastra!

Biberonul dispune de tetină de silicon de uz medical, capac anticurgere și o valvă pe tetină care regleaza debitul de curgere al laptelui în funcție de ritmul de supt al bebelușului.

Produsul este fabricat din material non-toxice de înalta calitate, în conformitate cu normele Comunitatii Europene. Pentru a evita pericolul de sufocare inspectați regulat tetina, testand rezistența prin întindere, în special dupa apariția dinților la copii. Aruncați produsul în caz de slabiciune, deteriorare sau perforare.

Hranirea copilului cu biberonul se va face numai sub supravegherea unui adult. Nu fierbeti hrana din biberon la aparatul cu micounde!  Se poate folosi aparatul cu microunde doar pentru incalzirea continutului biberonului si numai pentru perioade scurte de timp.

Inainte de introducerea in aparatul cu microunde se vor scoate capacul, inelul biberonului si tetina de pe biberon. Supraincalzirea hranei in aparatul cu microunde cauzeaza aparitia unor puncte foarte fierbinti ale lichidului inainte de a hrani copilul. Verificati intotdeauna temperature alimentelor inainte de hraniere.

Pentru sterilizarea biberoanelor va recomandam sterilizatorul Minut Baby electric sau pentru microunde.

(http://www.eminut.ro/incalzitoare-si-sterilizatoare-biberon/26-sterilizator-biberoane-elecric-6-biberoane-si-accesorii-5948824000651.html

Pentru incalzirea biberoanelor va recondam incalzitorul Minut Baby, pentru casa si masina.

(http://www.eminut.ro/incalzitoare-si-sterilizatoare-biberon/3960-incalzitor-de-biberon-minut-baby-pentru-casa-si-masina-5948824000989.html)

 

A se folosi sub supravegherea unui adult! Nu lasati la indemana copiilor.

23 alte produse in aceeasi categorie: