Plasturi copii dupa intepatura de tantari -...
Gel spray antibacterian biocid Minut 80 ml

Conuri pentru igiena urechilor

62787854

SIGURE ȘI EFICIENTE.

Conțin un dispozitiv care împiedică alunecarea cerii în canalul auditiv, un disc din aluminiu, un inel din aluminiu și un evantai pentru protejarea părului.

Mai multe detalii

Informatii produs

Conurile auriculare Minut ajută la igiena urechii. Acțiunea de încălzire înmoaie ceara, realizând „efectul de căminși ajută la extragerea naturală a acesteia, fără durere. Produsul nu este un medicament și nu trebuie săînlocuiască tratamentele specifice. Testat dermatologic.

Cutia contine 2 conuri auriculare.

Folosire: ca măsură normală de igienă și în caz de hiper-secreție, folosiți conuri la fiecare 2 săptămâni. În cazul dopurilor, se recomandă folosirea de 2 ori /săptămână. Folosiți ambele conuri în cadrul aceleiași ședințe.

Atenție: folosiți produsul doar în prezența unui alte persoane capabile să vă supravegheze cf instrucțiunilor. Persoanele cu mișcări involuntare ar trebui să evite folosirea produsului.

Legați-vă părul înainte de a folosi produsul.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Produs nerecomandat copiilor sub 12 ani.

Nu folosiți în absența discului de aluminiu, dispozitivului anti-alunecare din interiorul conului sau a evantaiului. Nu folosiți în prezența hârtiiilor, gazului sau oricăror materiale inflamabile.

A nu se aprinde înainte de poziționarea produsului în ureche.

A se păstra în loc uscat și ferit de sursele de căldură.

A nu se folosi dacă sunteți alergic la oricare ingredient. Evitați folosirea conurilor dacă suferiți de afecțiuni ale urechii.

25 alte produse in aceeasi categorie: