Categorii Blog

Cele mai recente articole

Comentarii recente

 • WillieLes
  Онкопре...
 • okexauj
  http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin...
 • pkaxitiucep
  http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Buy Amoxicillin...
 • DustinRasia
  Случает...
 • opuledijiduwo
  http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ -...
SPA la tine acasa
22
Jan
5
Admin Minut Blog Home
SPA la tine acasa

Descopera cum poti avea un adevarat centru SPA la tine acasa cu noul nostru produs vedeta, care te va ajuta sa dezlantui puterea aromaterapiei si cromoterapiei

Despre aromaterapie

In primul rand, ce este si ce poate face pentru tine aromaterapia? Aromaterapia este o forma de fitoterapie care se bazeaza pe utilizarea uleiurilor esentiale si concentratelor de arome naturale. Aromaterapia te poate ajuta sa dormi mai bine, sa iti calmeze migrenele, sa te binedispuna si chiar sa te energizeze. Pentru fiecare din aceste efecte vor fi necesare alte uleiuri esentiale. Cum faci sa aduci aromaterapia la tine acasa? Intai, informeaza-te asupra nevoilor tale si uleiurilor esentiale de care ai nevoie. Apoi, vei avea nevoie de un difuzor de arome, care sa raspandeasca mirosurile ;) Revenim imediat si cu detalii despre asta

Despre cromoterapie

Dar cum te poate ajuta cromoterapia (terapia culorilor)? Aceasta este considerata o metoda alternativa de tratament. Este dovedit stiintific ca organismul nostru este influentat de culorile din jur. Principalul tip de lumina benefica este cea solara. Insa si celelalte culori au proprietatile lor. De exemplu, rosul stimuleaza neuronal si imbunatateste circulatia sangelui; portocaliul induce emotii linistitoare si poate stimula apetitul; galbenul poate creste treptat viteza de gandire si poate induce o stare de optimism; albastrul linisteste; violetul sporeste concentrarea.

DIFUZORUL DE AROME SI CROMOTERAPIE MINUT

In regula, nu te mai tinem in suspans! Am creat pentru tine o metoda excelenta de a crea un SPA la tine acasa: DIFUZORUL DE AROME SI CROMOTERAPIE MINUT.

Acest dispozitiv iti va parfuma si lumina incaperea si iti va stimula simturile.

Este vorba de o lampa din sticla suflata sablata, construita pe un stativ din lemn natural de stejar si integrata cu tehnologie tactila de control si difuzor de arome si de sunet.

Referitor la ce am scris mai sus legat de aromaterapie, Difuzorul Minut poate fi utilizat cu orice tip de uleiuri esentiale si parfumuri. Dispozitivul este rezistent la coroziunea cauzata de uleiuri. Capacitatea sa este una considerabila, avand un rezervor de 85 de litri. Rata la care difuzeaza aroma este de maxim 16 ml/minut. Astfel, poti beneficia de aromele dorite de tine timp de 4 – 6 ore.

Functionalitatile si beneficiile Difuzorului de Arome si Cromoterapie Minut

Cele mai multe functionalitati si beneficii sunt insa in zona de luminozitate si cromoterapie. Difuzorul poate fi setat in 3 moduri: fara lumina, lumina fixa si curcubeu de lumini. Lumina se coloreaza in spectrul curcubeului, fiind disponibile 7 culori soft care pot fi difuzate prin intermediul tehnologiei LED integrate.

Daca nu era suficient, Difuzorul Minut stimuleaza si auditiv: este foarte silentios, avand un efect sonor de apa curgatoare.

Specificatii tehnice

Difuzorul Minut are o rata de acoperire de 25 de metri patrati. Nu ocupa foarte mult spatiu, avand dimensiunile de 8 x 8 x 15 cm si avand o greutate de aprox. 650 de grame fara apa. Difuzorul de arome si cromoterapie Minut vine la pachet cu un adaptor de 24V model NLB050240W1U4S35. Este un dispozitiv sigur si inteligent, oprindu-se automat atunci cand ramane fara apa.

Vezi mai multe despre produs: https://www.minut.ro/difuzor-arome-si-cromoterapie-minut.html

Comentarii

Онко препараты купить

Онкопрепараты зелбораф отзывы 48 ибрутиниб инструкция по применению ксалкори купить тагриссо осимертиниб стиварга купить в москве сутент инструкция по применению цена

WillieLes May 27, 2019
Можно ли самостоятельно диагностировать поломку телефона

Случается так, что любимый телефон, служащий вам верой и правдой несколько месяцев или лет, ломается. Могут ли возникнуть поломки в самый неподходящий момент? Да, конечно. подробнее об этом читайте на сайте http://about-windows.ru

DustinRasia May 05, 2019
Не дорогие препараты

Доброго времени суток Нашел самую не дорогую аптеку Высочайшее качество лекарств Фебугет (фебукостат 80мг) - Febuget (Febuxostat 80mg)

DmitroChubodoni Mar 12, 2019
Пергидроль для бассейна купить

перекись водорода для бассейна

Clydeliato Mar 11, 2019
house cleaning services in my area Randall’s Island West Village

This is may depend from implementation front-rank equipment park,technology,equipment,algorithm,cleaning,methods,equipment,components,mechanisms and industrial equipment, specialized detergents and cleaning funds and also beautiful organization work cleaning service. In our world use support Cleaning firms made necessarily authoritative and relevant. Some enterprises and organizations Partnership long for a time enjoy help with cleaning companies, but not conclude personal frames swabber for such types of services as Cleaning a private house and Bathroom cleaning in TriBeca . Long-term practice General Partnership in Chinatown & Little Italy owner specialized company is STEPHEN WILLIAMS, revealed that hired trained staff cleaning firms produce cleaning well faster, neater, scrupulous and cleaner, than for example own regular cleaners. You will be spared from wasting time on training and recruitment frames , on check his work, you it will not be necessary to allocate room for cleaners and organize storage inventory. We Limited liability Limited Partnership is that is on the street Douglaston invite you personally work with uson profitable conditions. Any Economist Proves You contain Multiple workman at a loss in collation with employ foreign cleaning service. in home cleaning service : floor cleaning services

CSTUFFoscive Jan 26, 2019

Lasa un comentariu