Categorii Blog

Nu exista categorii

Comentarii recente

 • PillsSpene
  Mysimba - Quick and Easy Weight Lass Mysimba is...
 • engibly
  cialis 20mg for sale Dandelion is even being...
 • Сергей
  Каталог...
 • Dudleyblula
  Hello dear friend, I would like to offer placement...
 • Сергей
  Каталог...
SPA la tine acasa
22
Jan
0
Admin Minut Blog Home
SPA la tine acasa

Descopera cum poti avea un adevarat centru SPA la tine acasa cu noul nostru produs vedeta, care te va ajuta sa dezlantui puterea aromaterapiei si cromoterapiei

Despre aromaterapie

In primul rand, ce este si ce poate face pentru tine aromaterapia? Aromaterapia este o forma de fitoterapie care se bazeaza pe utilizarea uleiurilor esentiale si concentratelor de arome naturale. Aromaterapia te poate ajuta sa dormi mai bine, sa iti calmeze migrenele, sa te binedispuna si chiar sa te energizeze. Pentru fiecare din aceste efecte vor fi necesare alte uleiuri esentiale. Cum faci sa aduci aromaterapia la tine acasa? Intai, informeaza-te asupra nevoilor tale si uleiurilor esentiale de care ai nevoie. Apoi, vei avea nevoie de un difuzor de arome, care sa raspandeasca mirosurile ;) Revenim imediat si cu detalii despre asta

Despre cromoterapie

Dar cum te poate ajuta cromoterapia (terapia culorilor)? Aceasta este considerata o metoda alternativa de tratament. Este dovedit stiintific ca organismul nostru este influentat de culorile din jur. Principalul tip de lumina benefica este cea solara. Insa si celelalte culori au proprietatile lor. De exemplu, rosul stimuleaza neuronal si imbunatateste circulatia sangelui; portocaliul induce emotii linistitoare si poate stimula apetitul; galbenul poate creste treptat viteza de gandire si poate induce o stare de optimism; albastrul linisteste; violetul sporeste concentrarea.

DIFUZORUL DE AROME SI CROMOTERAPIE MINUT

In regula, nu te mai tinem in suspans! Am creat pentru tine o metoda excelenta de a crea un SPA la tine acasa: DIFUZORUL DE AROME SI CROMOTERAPIE MINUT.

Acest dispozitiv iti va parfuma si lumina incaperea si iti va stimula simturile.

Este vorba de o lampa din sticla suflata sablata, construita pe un stativ din lemn natural de stejar si integrata cu tehnologie tactila de control si difuzor de arome si de sunet.

Referitor la ce am scris mai sus legat de aromaterapie, Difuzorul Minut poate fi utilizat cu orice tip de uleiuri esentiale si parfumuri. Dispozitivul este rezistent la coroziunea cauzata de uleiuri. Capacitatea sa este una considerabila, avand un rezervor de 85 de litri. Rata la care difuzeaza aroma este de maxim 16 ml/minut. Astfel, poti beneficia de aromele dorite de tine timp de 4 – 6 ore.

Functionalitatile si beneficiile Difuzorului de Arome si Cromoterapie Minut

Cele mai multe functionalitati si beneficii sunt insa in zona de luminozitate si cromoterapie. Difuzorul poate fi setat in 3 moduri: fara lumina, lumina fixa si curcubeu de lumini. Lumina se coloreaza in spectrul curcubeului, fiind disponibile 7 culori soft care pot fi difuzate prin intermediul tehnologiei LED integrate.

Daca nu era suficient, Difuzorul Minut stimuleaza si auditiv: este foarte silentios, avand un efect sonor de apa curgatoare.

Specificatii tehnice

Difuzorul Minut are o rata de acoperire de 25 de metri patrati. Nu ocupa foarte mult spatiu, avand dimensiunile de 8 x 8 x 15 cm si avand o greutate de aprox. 650 de grame fara apa. Difuzorul de arome si cromoterapie Minut vine la pachet cu un adaptor de 24V model NLB050240W1U4S35. Este un dispozitiv sigur si inteligent, oprindu-se automat atunci cand ramane fara apa.

Vezi mai multe despre produs: https://www.minut.ro/difuzor-arome-si-cromoterapie-minut.html

Lasa un comentariu