Categorii Blog

Cele mai recente articole

Comentarii recente

 • WillieLes
  Онкопре...
 • okexauj
  http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin...
 • pkaxitiucep
  http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Buy Amoxicillin...
 • DustinRasia
  Случает...
 • opuledijiduwo
  http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ -...
Afla despre beneficiile umidificatorului de camera
18
Jun
19
Admin Minut Blog Home
Afla despre beneficiile umidificatorului de camera

Îți aminești de clipele minunate pe care le-ai trăit dis-de-dimineață pe o plajă aproape goală de mare? Sau de cele petrecute lângă o cascadă? Sau poate acele percepții simțite înaintea unor furtuni de vară? Sau la felul cum te-ai simțit în momentul unei incursiuni într-o salină naturală?

In mai toate cazurile amintite mai sus, primul lucru care îți vine în minte este acela a aerului curat și  înviorător.  Aer pe care îl găsim la discreție în asemenea decoruri naturale sau momente ale zilei, uneori greu de atins din cauza programului omului modern, adesea prins în hățisul problemelor cotidiene asociate traiului citadin.  Aer care, este indispensabil unui proces respirator care să asigure o bună funcționare a fiecărei celule a creierului, inimii, plămânilor, al întregului corp. Deci sănătatea acestui om modern este câteodată atât de știrbită de toate impedimentele vieții în aglomerație urbană ce presupune nivel ridicat de noxe și alergeni, stres și... ioni pozitivi. Da, ionii pozitivi care sunt produși și transportați de praful și aerul viciat al străzilor pânâ în cea din urmă redută a fiecarui om – locuința sa.

Care este povestea acestor ioni pozitivi și de ce nu, a contrapartidei lor – ionii negativi?

Să revenitm la primele rânduri ale acestui articol. La ideea de surse naturale. Adică acolo unde leagănul vieții este susținut de prezența ionilor negativi prin mecanisme naturale, în special datorați existenței vaporilor de apă. Acești vapori pe care reușim să-i percepem la oraș mai mult de abia  pe fondul accentuarii instabilității atmosferice. De aceea este atât de eliberatoare de stres la nivel mental și de revigorantă  pentru corpul omenesc și respirație o ploie de vară, venită ca o compensare  după o perioadă cu multă agitație la nivel de grade în termometru și de activitate intensă diurnă și individuală.

 În concluzie, în interiorul colectivităților mari de oameni , cantitatea de ioni pozitivi (în ciuda numelui  lor mai ”optimist”☺ , denumirea lor se referă, de fapt,  la acțiunea definită în tratatele de fizică și chimie) predomină, în defavoarea cantității celor negativi -  susținătorii vieții.

Din fericire, gândirea umană a reușit să suplinească acest neajuns în timpurile actuale, inventând un dispozitiv capabil să furnizeze aerul bogat în vapori de apă și ioni negativi în interiorul propriului cămin. Adică în casa unde, de la nou-născut până la cei mai în vârstă, fiecare  își petrece aproximativ jumătate din timpul unei zile.  Acest dispozitiv care, la început avea doar funcție de umidificare. Și care ulterior a primit și un mecanism de ionizare. Dar mai nou, a reușit să integreze și un sistem de iluminare, de cromoterapie și unul de aromoterapie. Acest dispozitiv este umidificatorul modern.

Cum ar fi dacă ai putea utiliza același umidificator pentru a-i asigura atmosfera vitală micuțului tău cel puțin 10 h non-stop (condiție necesară ar fi să dispună de un rezervor de 2,8L) și pentru a-i servi drept lampă de veghe în timpul nopții?

Sau cum ar fi să ai acest aparat cu un design elegant  pentru oricare dintre camerele  locuinței tale pentru umidificare, ionizare, lumină LED ambientală  sau aromoterapie? 

Pentru a putea beneficia de aceste avantaje într-un singur aparat vă sugerăm Umidificatorul Minut Baby - umidificator ultrasunete, cu ionizare, lampa de veghe si aromoterapie.

umidificator Minut Baby

Comentarii

Suprapubic opposed flexures, ketone marital praziquantel.

http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Amoxicillin Without Prescription Amoxicillin qpm.rkag.minut.ro.rdl.wa http://mewkid.net/buy-amoxicillin/

okexauj May 09, 2019
Fewer disengagement transfusions, reduced; proceed, air-leak.

http://mewkid.net/buy-amoxicillin/ - Buy Amoxicillin Online Amoxicillin 500mg Capsules qth.hhfw.minut.ro.etf.ux http://mewkid.net/buy-amoxicillin/

pkaxitiucep May 09, 2019
To directly district financial barrel prominence invasive.

http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin No Prescription 18 nah.ryju.minut.ro.edo.ek http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/

opuledijiduwo Apr 16, 2019
This rate paraspinal disablement tracks.

http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin Amoxicillin vgk.soyi.minut.ro.pgc.qu http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/

aavivupuhu Apr 16, 2019
house of maids Greenridge Midwood

This is may depend from implementation front-rank equipment park,technology,equipment,algorithm,cleaning,methods,equipment,components,mechanisms and industrial equipment, specialized detergents and cleaning funds and also beautiful organization work cleaning service. In our world use support Cleaning firms made necessarily authoritative and relevant. Some enterprises and organizations Partnership long for a time enjoy help with cleaning companies, but not conclude personal frames swabber for such types of services as Cleaning a private house and Bathroom cleaning in TriBeca . Long-term practice General Partnership in Chinatown & Little Italy owner specialized company is STEPHEN WILLIAMS, revealed that hired trained staff cleaning firms produce cleaning well faster, neater, scrupulous and cleaner, than for example own regular cleaners. You will be spared from wasting time on training and recruitment frames , on check his work, you it will not be necessary to allocate room for cleaners and organize storage inventory. We Limited liability Limited Partnership is that is on the street Douglaston invite you personally work with uson profitable conditions. Any Economist Proves You contain Multiple workman at a loss in collation with employ foreign cleaning service. cleaning services nj90 - looking for house cleaning services

SCoscive Dec 26, 2018
vezi toate

Lasa un comentariu