Termeni si conditii

Vision Trading Grup isi furnizeaza Serviciul (conform definitiei de mai jos) catre dumneavoastra in conditiile acestui acord privind conditiile de furnizare a serviciului. Vision Trading Grup poate actualiza periodic prezentul document si va depune eforturi financiare pentru a va aduce la cunostinta eventuale actualizari sau modificari.
Continuarea utilizarii serviciului semnifica acceptarea obligatorie de catre dumneavoastra a conditiilor de furnizare a serviciului, asa cum sunt acestea publicate pe website-ul Minut.ro (desmenat in continuare sub numele de "Site") , si atesta faptul ca aveti varsta legala pentru a va putea constitui parte intr-un contract cu caracter obligatoriu.


2. Descrierea Serviciului

"Serviciul" include (a) site-ul, (b) serviciile furnizate de catre site si de catre produsul software Vision Trading Grup pus la dispozitie prin intermediul site-ului si (c) toate datele, textele, imaginile, sunetele, imaginile, sunetele, secventele video, elementele de continut, programele si produsele software puse la dispozitie prin intermediul site-ului sau al serviciilor ("Continut"). Toate caracteristicile noi care se adauga la Serviciu sau care accentueaza valoarea acestuia sunt de asemenea supuse prevederilor prezentelor Conditii de Furnizare a Serviciului.


3. Permisiunea de utilizare a Serviciului

Puteti accesa Serviciul numai pentru uz personal, cu conditia sa respectati toate prevederile prezentelor Conditii de Furnizare a Serviciului. Prin utilizarea sau accesarea acestui Serviciu, sunteti de acord sa respectati prevederile legale privind drepturile de autor, marci comerciale, marci de serviciu si toate celelalte legi aplicabile care protejeaza Serviciul. Sunteti de acord sa nu copiati, distribuiti, transmiteti, prezentati in public, interpretati in public, modificati, inchiriati, vindeti si sa nu creati opere derivate ale codului sau segmentelor de cod ale Serviciului, incluzand fara a se limita la functionalitatile tehnice si elementele grafice ale acestuia.
Sunteti bineveniti sa creati legaturi spre Site de la website-ul dumneavoastra, cu conditia ca acesta din urma sa nu insinueze existenta unei acceptari sau asocieri cu  Vision Trading Grup. Acceptati faptul ca Vision Trading Grup, dupa propria sa alegere si in orice moment, poate intrerupe furnizarea oricarei parti a Serviciului, fara notificare.


4. Conduita utilizatorului

Prin utilizarea Serviciului, sunteti de acord sa nu incalcati nici una dintre legile in vigoare, drepturile altor persoane sau mecanismele operationale ale Serviciului. Exemple de asemenea comportamente interzise includ, dar nu se limiteaza la:
• Utilizarea Serviciului pentru a promova, desfasura sau contribui la activitati frauduloase, obscene, pornografice si/sau ilegale, inclusiv intruchiparea in scopuri inselatoare sau activitati care implica exploatarea copiilor;
• Utilizarea Serviciului pentru incalcarea drepturilor oricarei persoane la confidentialitate (de exemplu distribuirea de solicitari comerciale nedorite), pentru a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile de autor si drepturile asupra marcilor comerciale), pentru hartuirea sau defaimarea altor persoane, sau pentru a promova ura fata de orice grup de persoane;
• Distrugerea, sustragerea sau opunerea la oricare dintre componentele Serviciului; falsificarea sau modificarea oricaror date procesate sau distribuite de catre Serviciu; utilizarea unui proces automatizat pentru a exercita asupra Serviciului o cerere mai mare decat cea pe care o poate genera o singura persoana.
• Schimbarea, modificarea sau impiedicarea sau compromiterea in orice alt mod orice continut, programe, publicitate, servicii si/sau caracteristici incluse in sau prin intermediul Serviciului, inclusiv, dar fara a se limita la furnizarea de catre Serviciu a materialelor publicitare si/sau a continutului, precum si la functionalitatea de afisare.
• De asemenea, portiuni ale Serviciului, anume elemente de continut si programare disponibile prin intermediul Serviciului, prezinta recomandari cu privire la caracterul adecvat al continutului sau al programelor pentru anumite varste. Prin utilizarea Serviciului si/sau a Site-ului, confirmati si sunteti de acord sa nu accesati si sa nu vizualizati elemente de continut si programe care incalca recomandarile de varsta specificate.

5. Politica de confidentialitate

Vision Trading Grup este de acord sa protejeze informatiile dumneavoastra personale, asa cum se arta in Politica de Confidentialitate publicata pe Site. Sunteti de acord ca Vision Trading Grup sa exporte informatiile dumneavoastra in orice tara, conform necesitatilor operationale, chiar daca legile privind confidentialitatea ale statului respectiv sunt mai slabe sau diferite de legislatia omologa din tara dumneavoastra, precum si ca Vision Trading Grup sa poata utiliza si transfera informatiile dumneavoastra personale in masura indicata in Politica de Confidentialitate.


6. Continut din terte surse

Fiecare persoana care contribuie la Serviciu cu date, text, imagini, sunete, video si software este unic responsabila pentru acuratetea, temeinicia, posesia drepturilor aferente, respectarea legislatiei si a restrictiilor legale asociate contributiei sale.
De asemenea, Serviciul Vision Trading Grup poate contine legaturi spre site-uri Web care nu se afla in posesia sau sub controlul Vision Trading Grup .Vision Trading Grup nu-si asuma nici o responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau alte practici ale site-urilor Web aflate in posesia tertilor. Sunteti incurajat sa cititi termenii si alte politici ale acestor site-uri Web. Prin utilizarea serviciului, sunteti de acord ca Vision Trading Grup nu va fi raspunzatoare sub nici o forma datorita utilizarii de catre dumneavoastra a oricarui site aflat in proprietatea unui tert.


7. Limitarea raspunderii

*CITITI CU ATENTIE* intelegeti si sunteti de acord ca Vision Trading Grup nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, incidentale, speciale, pe cale de consecinta sau exemplare, care includ, fara limitare, pagube pentru pierderea de profituri, clientela, utilizare, date sau alte pierderi imateriale (chiar daca Vision Trading Grup a fost informata cu privire la posibilitatea unor atare pagube), derivate din: (a) utilizarea sau incapacitatea de a utiliza Serviciul; (b) costul procurarii de servicii substitut rezultate din orice servicii obtinute prin intermediul Serviciului sau de la acesta; (c) accesul neautorizat sau alterarea transmisiilor sau a datelor dumneavoastra; (d) declaratii sau conduita a oricarui tert in ceea ce priveste Serviciul; (e) inexactitati, greseli sau erori de continut; (f) leziuni personale sau daune aduse proprietatii, indiferent de natura acestora, derivate din accesul si utilizarea de catre dumneavoastra a Serviciului; (g) orice defecte de program, virusi, cai troieni sau entitati similare, care pot fi transmise Serviciului sau prin acesta de catre un tert; sau (h) orice alta chestiune privind Serviciul, indiferent ca se bazeaza pe garantie, contract, prejudiciu sau orice alta teorie juridica. in eventualitatea in care aceasta limitare a raspunderii va fi considerata, indiferent de motiv, inaplicabila sau neexecutorie, sunteti de acord ca raspunderea totala a Vision Trading Grup sa nu depaseasca suma de cincizeci (50) euro.


8. Compensatie

Sunteti de acord ca, pe cheltuiala proprie, sa despagubiti, sa protejati Vision Trading Grup, pe angajatii, agentii si reprezentantii acesteia impotriva oricarei reclamatii, reclamatii ipotetice, urmariri judiciare, actiuni juridice sau proceduri administrative care deriva din sau este corelata cu utilizarea Serviciului sau accesul la acesta, respectiv din incalcarea prezentei Declaratii de catre dumneavoastra.


9. Declaratie de renuntare si indivizibilitate

Neexercitarea sau neexecutarea de catre oricare dintre parti a oricarui drept sau prevedere a Declaratiei privind termenii de furnizare a serviciului nu va constitui o renuntare la dreptul sau prevederea respectiva. Daca oricare dintre prevederile Declaratiei privind furnizare a serviciului, inclusiv Declaratia de non-garantie sau Limitarea raspunderii, sunt declarate neintemeiate, neexecutorii sau nule de catre o instanta, partile cad totusi de acord ca instanta sa depuna eforturi pentru a transpune in practica intentiile partilor asa cum sunt reflectate in prevederea respectiva, iar celelalte prevederi ale Declaratiei raman valabile si in vigoare.


10. Legislatia in vigoare

Aceasta Declaratie privind conditiile de furnizare a serviciului va fi guvernata de si interpretata in conformitate cu legile Romaniei, fara a lua in considerare conflictul intre prevederile legale. Orice actiune intentata de dumneavoastra impotriva Vision Trading Grup in temeiul prezentei Declaratii va fi inaintata exclusiv instantelor din Romania, si orice actiune intentata de Vision Trading Grup impotriva dumneavoastra in temeiul prezentei Declaratii va fi prezentata, la alegerea Vision Trading Grup, instantelor din Romania sau instantelor corespunzatoare din jurisdictia in care domiciliati. Dumneavoastra si Vision Trading Grup consimtiti astfel si va supuneti in mod irevocabil jurisdictiei personale si locatiei acestor instante.


11. Statutul limitarilor

Sunteti de acord ca, indiferent de orice statut sau lege contrara, orice plangere sau actiune derivata din sau corelata cu utilizarea Serviciului sau a Declaratiei privind furnizare a serviciului trebuie depuse in termen de un (1) an dupa aparitia plangerii sau actiunii, sau vor fi supuse prescriptiei.


12. Cesionare

Prezenta Declaratie si drepturile si licentele pe care le acorda sau le receptioneaza pot fi cesionate sau transferate de catre Vision Trading Grup, fara restrictii.


13. Comentarii/Cereri

Daca aveti orice comentarii sau cereri privind prezenta Declaratie sau Serviciul, va rugam sa contactati Vision Trading Grup la adresa de e-mail: office@vtg.ro