Minut.ro

 

Despre garantie

Garantia produselor se ofera conform HOTARARII GUVERNULUI NR 449/2003 privind obligatiile ce revin agentilor economici – persoane fizice sau juridice in comercializarea produselor de folosinta indelungata destinate consumatorilor - modificata si completata si ORDONANTEI NR 21/1992 privind protectia consumatorilor – modificata si completata.
 
Garantia acopera reparatia si/sau inlocuirea produsului ori partilor componentelor defecte. Garantia se acorda numai daca produsul este insotit de Certificatul de Garantie si Factura sau Bonul Fiscal de cumparare, toate in original.
Programul de preluare al garantiilor: zilnic de luni pâna vineri intre orele 9-17.
 
Termenul de solutionare al garantiilor este de 8-10 zile lucratoare. Termenul de garantie curge de la data cumpararii si se prelungeste cu durata imobilizarii produsului in service. Prelungirea termenului de garantie se inscrie pe certificatul de garantie.
 
Drepturile consumatorilor sunt in conformitate cu prevederile Legii 449/203 si OG 21/1992 valabile la data cumpararii. Drepturile consumatorului nu sunt afectate de garantia ofertita. In cazul lipsei conformitatii, consumatorului i se garanteaza aducerea produsului la conformitate prin reparare sau inlocuire in conformitate cu prevederile art. 11 din Legea 449/2003. Garantia nu acopera defectele provocate de nerespectarea de catre cumparator a instructiunilor de utilizare, precum si de interventii neautorizate asupra produsului.
 
Ambalajul si bateriile nu fac obiectul garantiei.
 
Pierderea certificatului de garantie determina anularea garantiei produselor.
 
Garantia furnizata nu afecteaza drepturile statuale ale consumatorului prin legislatia aplicabila in vigoare (legea 449/2003; OG 21/1992) si nici drepturile consumatorului in raport cu dealer ce decurg din contractul de vanzare cumparare.
 
In acest scop Cumparatorul va aduce aparatul la sediul vanzatorului sau il va trimite la adresa: S.C. VISION TRADING GRUP SRL, Sos. Dudesti Pantelimon nr. 19, cam. 25, sector 3, Bucuresti. Tel: 0788.920.108